Loading... Unsubscribe from ZADRUGA REALITY? Dokle ce vise da Tarina tetka u produkciji pere Ane Korac grske a Maju kaznjajete sram vas bilo produkcijo fujjjjjjjjjj.

EUR/RSD. 8. Angažovali su i nekog propalog sportistu ili džabalebaroša koji nemaj drugog posla nego da se za veliki novac u rijalitiju svadja i pokazuje svoje najgore osobine, da uživa u bludu i razvratu pred desetinama i stotinama hiljada ljudi. (VIDEO), ZBOG TOGA JOJ JE PRETIO SMRĆU: Stanija u suzama opet POMENULA DETE Kristijanu, on USTAO i krenuo ka njoj. iskorišćena je mogućnost i pravo da se takav video embeduje na eksternim lokacijama, što je u skladu sa važećim pravilima Youtube-a. (VIDEO), PAŽNJA, PAŽNJA: Posle OVOG s*ksi selfija Mitrovićeve Kristine NIKOME neće biti dobro (FOTO), BRUTALNO JE ZGODNA: Šehovićeva devojka objavila sliku sa treninga, svi gledaju samo u OVO (FOTO), UNAPREĐEN BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Aćimović selektor mlade reprezentacije Slovenije. Važna napomena o autorskim pravima: Sav video sadržaj na web sajtu www.zadruga-uzivo.com se nalazi na Youtube i drugim video sajtovima, na zvaničnim profilima, objavljeni od strane ovlašćenih lica, sa omogućenim embedovanjem, pa je kao takav svaki snimak i ugradjen na ovaj web sajt, tj. By admin. Da bi ste nesmetano mogli pratiti kanale putem Balkan TV potrebno je prije svega da imate stabilnu internet konekciju brzine minimalno 2Mb/s i racunar s dobrom grafickom karticom. Televizija Pink uzivo gledanje na internetu, bez ikakvih dodataka, gledanje u Youtube ili DailyMotion plejeru – Zadruga Uživo Pink Reality TV 2020, fan stranica popularnog rijalitija koju uređuju posetioci stranice 12 Beograd. Important notification about copyright: All video’s in site are embed from Youtube, from official Youtube Zadruga canal. Rekla sam joj da me Fran i dalje VOLI" Hublinova se podsmevala zadrugarki, PRVO SE KRILI U TOALETU, a onda su Paula i Fran izašli, pa se PRED SVIMA LJUBILI! SD na YouTube-u.

... Zadruga 3 - Skandal! "ZVEKNUĆU MU ŠAMARČINU!" ", POKUŠALI DA PREKRIJU KAMERU! 117.5904. Zadrugari dzaba sminka i lijepo odijelo kad vi pokazujete kakvi ste na punom sudoperu vode i masnoce,puni stolovi prljavog sudja tu je vasa kultura i higena! ZADRUGA 3 - UZIVO CHILLI VANILLI. All Rights Reserved. IDEŠ! Klik na X desno gore u reklami da bi nestala. Zadruga 4 - Paula se poverila Sandri šta planira sa Tomom - 04.11.2020.Zadruga 4 - Paula objasnila Moniki sve vezano za Tomu - 03.11.2020.Zadruga 4 - Tomović i Toma se složili da treba da poželi sreću Franu i Pauli - 03.11.2020.Zadruga 4 - Dok Tomović priča sa Tomom, Jovana ima potrebu da se ubaci u njihovu priču - 03.11.2020.Zadruga 4 - Toma pokušava da zabrani svima, pa i Ani da im Paula bude preča od njega - 03.11.2020.

Toma ŠOKIRAO sve izjavom, NEREDI ISPRED BELE KUĆE! December 3, 2019. Fran i Paula se KRIŠOM NAVATALI U WC-U, "NE BI SE RAZIŠLA OD JOCE DA..." Alen je KRIV ZA SVE: Zadrugar SASUO u LICE Hadroviću i Maji, MILIONI U ŠOKU! Mislio da se ne snima? Ispod plejera se nalazi i programska šema, tako da možete videti šta će biti na programu u toku dana. Stanija dobila ponudu PRODUKCIJE - biće zajedno sa Kristijanom?! Miljana Kulić nakon žestokog sek*a ujutru napala Zolu, haos je trajao više sati! Tomovića ću da PREBIJEM i ponizim! Suočavanje sa Stanijom ga navelo na ludost - SKOČIO JE!

Stankovićeva URLALA NA SAV GLAS, ZAJAHALA GA - Paula i Fran rešili da nadoknade izgubljeno: Ne razdvajaju se, a poljupci samo PUCAJU, FILIP CAR IZLETEO NAPOLJE! Žestok sukob Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića: Pretnje ubistvom, gađanje predmetima, psovke i uvrede, žene su vrištale a razjareni bikovi su nasrtali jedan na drugog, obezbeđenje brzo reagovalo! Kursna lista. Gledajte Zadrugu Uživo – TV Pink Zadruga – LIVE 24h, Gledajte Parove Uživo – TV Happy Parovi – LIVE 24h. MISLIO SAM NA SVOJU ŽENU!" "JA SE VRAĆAM SVOJOJ ŽENI I DETETU!" SD RSS. SVE JE RAZOTKRIVENO: Rialda imala četiri ljubavnice, a muž joj platio veštačke grudi! Paula nakon POLJUPCA sa Franom PRIŠLA Sanji! Voditeljka Pinka Dušica Jakovljević prozvala roditelje da su foliranti jer ne gledaju Zadrugu a deci ispunjavaju želje i oblače ih u kostime za noć veštica! TV Pink Zadruga Uživo – 24 sata gledanje besplatno na internetu. Toma ne prestaje da šokira nakon pomirenja Paule i Frana, "NE ZNAM ŠTO SE SANJA BUNI! Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UPRAVO NAPUŠTA ZADRUGU: Obezbeđenje došlo po njega IZVODE GA NAPOLJE! Potrebno je sačekati 10-15 sekunde da se učita plejer i reklama u plejeru. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Na taj nacin želimo da izademo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš BALKAN IPTV PLAYER BOX. Detalji o ulasku u "Zadrugu"! Da bi ste nesmetano mogli pratiti kanale putem Balkan TV potrebno je prije svega da imate stabilnu internet konekciju brzine minimalno 2Mb/s i racunar s dobrom grafickom karticom. Za Erminu mjesecni honorar kazna a i Baneta svaki bi muskarac udarijo na onu provokaciju sta radite tom jadnom Mensuru dobro je u pameti!! (SNIMAK), Zadruga Youtube Uživo - Poslednji snimci dešavanja u Zadruzi. ", "URNISALI SU ME DVA MESECA!" (VIDEO), TEŠKA SITUACIJA U FRANCUSKOJ: Prijavljeno još 36.330 novih slučajeva, preminule 854 osobe, PROTESTI IMALI EFEKTA? Luna, Anabela i Gagi zajedno protiv Đoleta Đoganija - 02.04.2020. Toma BESAN na Paulu ŠOKIRAO NACIJU, pa priznao da su IMALI S*KS, "GUSKO JEDNA GLUPAVA TUPAVA!" Detalji o ulasku u "Zadrugu"! (SNIMAK). Vremenska prognoza. Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. Poljska Vlada odložila pooštravanje Zakona o abortusu, CARINICI ZAPLENILI DVE TONE MARIHUANE: Na granici prijavili tranzitnu pošiljku voća i povrća, "FRANCUSKA ĆE OPET BITI FRANCUSKA!" Zadruga je novi rijaliti šou koji je ustvari nastavak prethodnih rijalitija Farma, Dvor i sličnih, sa nadom svemogućeg Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink imperije, da će novom emisijom oboriti dosadašnje rekorde u gledanosti.